applShared-getArrayOfLodgingsDiashow-getArrayAsString-NO RECORDS: /var/sentora/hostdata/admin/public_html/boboraz_com/arch/page/2019/smestaj/arrayOfLodgingsYear
Accommodatie in London, Hotel Aquarius London, VK van Groot-Brittannië Accommodatie, boboraz.com, London Hotel, Hotel London 
London, London, London, London, London, London, London, London,


Web-Statistieken:

Hotel Aquarius London, VK van Groot-Brittannië

20-22 Hogarth Rd, Earl's Court, Kensington, SW5 0PT London, VK van Groot-BrittanniëDeze accommodatie in London, VK van Groot-Brittannië is geopend gedurende het hele jaar.

Hotel

tel:

Het Aquarius Hotel is gevestigd in een omgebouwd herenhuis in het centrum van Londen, op 2 minuten lopen van het metrostation Earl's Court en de winkels aan Earl's Court Road. Deze accommodatie in Londen ligt ook op korte loopafstand van het Earls Court Exhibition Centre. Kensington High Street ligt op 0,8 km van hotel Aquarius London en Buckingham Palace ligt op 4,8 km afstand van deze accommodatie in Londen.

Kensington is een geweldige keuze voor reizigers die geïnteresseerd zijn in cultuur, kunst en geschiedenis. Voor diegenen die geïnteresseerd zijn in musea, het Natural History Museum, Science Museum en Victoria & Albert Museum liggen op 20 minuten afstand van deze accommodatie in Londen. Het Aquarius Hotel London wordt omgeven door cafés, bars en restaurants met een ruime keuze aan internationale gerechten.

Het Aquarius Hotel London biedt een verscheidenheid aan kamers, variërend van een-, twee-, drie-, en vierpersoonskamers. De traditioneel ingerichte en gedecoreerde kamers in deze accommodatie in Londen zijn voorzien van een flatscreen-tv, een kledingkast en een minikoelkast. De meeste kamers van hotel Aquarius London hebben een eigen badkamer met een douche en toilet.

Om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken, is er een receptie die 24 uur per dag geopend is in het Aquarius Hotel London. Tegen een kleine toeslag is wifi-internet ook beschikbaar in dit hele hotel in Londen, inclusief de slaapkamers en openbare ruimtes. Voor uw extra veiligheid zijn de openbare ruimtes van het hotel Aquarius London gedekt door cameratoezicht. Andere voorzieningen van dit hotel in Londen zijn tegen een kleine vergoeding bagageopslag, print-, fax- en kopieerfaciliteiten.

Een gratis continentaal ontbijt is bij de prijs van deze accommodatie in Londen inbegrepen. Er is geen parkeerplaats bij het Aquarius Hotel in Londen. De dichtstbijzijnde luchthaven is London City Airport, op 18 km afstand van dit hotel in Londen, en London Heathrow Airport ligt op 19 km afstand van hotel Aquarius London. Het inchecken bij het Aquarius Hotel Londen, VK van Groot-Brittannië, is vanaf 14:00 uur en het uitchecken eindigt om 10:30 uur.

VK van Groot-Brittannië, London, Hotel Aquarius

Valuta: VK van Groot-Brittannië - uk Kies

Deze accommodatie accepteert geen contante betalingen. Bij aankomst wordt een restitueerbare sleutelborg van £ 20 in rekening gebracht, die bij het uitchecken wordt terugbetaald, wanneer u de kamersleutel retourneert. De onderstaande prijzen zijn voor het verblijf van twee personen in een tweepersoonskamer van het Aquarius Hotel London, VK van Groot-Brittannië. De vermelde prijzen zijn afhankelijk van het seizoen, de data die u selecteert, het type accommodatie en de bezetting van dit hotel in Londen.

Prijzen: Aquarius Hotel London, VK van Groot-Brittannië

Een Persoon: £ 27

Januari

from £ 30

Februari

from £ 30

Maart

from £ 30

April

from £ 30

Mei

from £ 30

Juni

from £ 32

Juli

from £ 32

Augustus

from £ 32

September

from £ 32

Oktober

from £ 30

November

from £ 30

December

from £ 30

Heeft u accommodatie te huur? Dan kunt u toerisme in uw stad door aanbod en presentatie uw accommodatie op een webpagina zoals deze ( Hotel Aquarius London, VK van GrootBrittannië ) :

Bekijk de demo-slider (in 20 foto's) om een GRATIS webpagina te maken voor het huren van woonruimte op het internetportaal: BOBORAZ.COM

Gratis een webpagina maken en ontvang een gratis backlink:

GRATIS WEBSITEBOUWER VOOR ACCOMMODATIEVERHUUR BIJ boboraz.com

London,


London, VK van Groot-Brittannië, Aquarius Hotel

Zie de Locatie van deze Accommodatie in London, VK van Groot-Brittannië op de Google Map

Soort van Renting: Hotel

Naam van de Accommodatie: Aquarius

Stad: London

Land: VK van Groot-Brittannië VK

Aantal Kamers in Hotel Aquarius London, VK van Groot-Brittannië: 20

Huisdieren: Niet Toegestaan

Eten Info: Inclusief Ontbijt
Boarding Info: Buffet Boarding

Gast Residence Vergoedingen: Nee

ACCOMMODATIE IN LONDON, VK VAN GROOT-BRITTANNIË

Hotel
Gasthuis Rose London, VK van Groot-Brittannië Hotel
Hotel
Hotel Hartley London, VK van Groot-Brittannië Hotel
Hotel
Gasthuis Charlotte London, VK van Groot-Brittannië Hotel
Hotel
Appartementen Cuckooz London, VK van Groot-Brittannië Hotel
Hotel
Hotel Acton Hill London, VK van Groot-Brittannië Hotel
Hotel
Hotel Euro London, VK van Groot-Brittannië Hotel
Hotel
Hotel Metro London, VK van Groot-Brittannië Hotel
Hotel
Hotel Collin House London, VK van Groot-Brittannië Hotel
Hotel
Kamer Noa London, VK van Groot-Brittannië Hotel
Hotel
Hotel Kent Hall London, VK van Groot-Brittannië Hotel
Hotel
Pensioen Colvin London, VK van Groot-Brittannië Hotel
Hotel
Bed & Breakfast Melrose House London, VK van Groot-Brittannië Hotel
Hotel
Gasthuis Rose London, VK van Groot-Brittannië Hotel
Hotel
Hotel Hartley London, VK van Groot-Brittannië Hotel
Hotel
Gasthuis Charlotte London, VK van Groot-Brittannië Hotel
Hotel
Appartementen Cuckooz London, VK van Groot-Brittannië Hotel
Hotel
Hotel Acton Hill London, VK van Groot-Brittannië Hotel
Hotel
Hotel Euro London, VK van Groot-Brittannië Hotel
Hotel
Hotel Metro London, VK van Groot-Brittannië Hotel
Hotel
Hotel Collin House London, VK van Groot-Brittannië Hotel
Hotel
Kamer Noa London, VK van Groot-Brittannië Hotel
Het boeken van deze accommodatie in London, VK van Groot-Brittannië is niet beschikbaar op deze webpagina omdat de eigenaar deze optie niet heeft geselecteerd. Maar er is een promotie van de website Hotel Aquarius London inclusief contact per e-mail of per telefoon. Bezoek deze website voor meer informatie over prijzen en reserveringen, contactgegevens en speciale aanbiedingen:

Zodra u deze webpagina GRATIS op dit internetportaal heeft aangemaakt, zal er onmiddellijk op bijna alle pagina's van dit portaal worden geadverteerd en kunnen ook worden doorzocht met behulp van het Boboraz-webformulier (interne zoekmachine). Als u uw eigen website heeft en deze hebt gekoppeld aan deze webpagina voor accommodatieverhuur, ontvangt u ook een gratis backlink waarmee u uw webpagina sneller kunt indexeren, organisch verkeer kunt genereren, een merk kunt opbouwen en de domeinautoriteit kunt verbeteren. Dit alles samen leidt als gevolg van de synergetische gezamenlijke actie van deze sleutelfactoren tot een hogere ranking in zoekmachines. Het is beschikbaar Web-Analytics: Aantal Bezoeken en Samenvatting van Statistiek. Bezoek Web Pagina:

Web-Statistieken: Zie Bezochte Pagina'sNeem contact op met de accommodatie Hotel Aquarius London, VK van Groot-Brittannië per telefoon:

+44 20 7373 61 55

Neem contact op met de accommodatie per e-mail:

Uw E-mail:

Geslacht

Naam:

Achternaam:

Telefoon:

Land:

Hoe veel dagen:

Tekst van e-mail:

Hotel

Controleren Code:

Heeft u accommodatie te huur? Dan kunt u toerisme in uw stad door aanbod en presentatie uw accommodatie op een webpagina zoals deze op het internetportaal:

boboraz.com

Zie prototype van een voltooide website: YURTA JURTA FREEDOM, ZZ-ONBEKEND

            Share      Share