applShared-getArrayOfLodgingsDiashow-getArrayAsString-NO RECORDS: /var/sentora/hostdata/admin/public_html/boboraz_com/arch/page/2019/smestaj/arrayOfLodgingsYear
Accommodatie in Krakow, Hotel Biala Gwiazda Krakow, Polen Accommodatie, boboraz.com, Krakow Hotel, Hotel Krakow  
Krakow, Krakow, Krakow, Krakow, Krakow, Krakow, Krakow, Krakow,


Web-Statistieken:

Hotel Biala Gwiazda Krakow, Polen

Reymonta 22, 30059 Krakow, PolenHotel

tel:

Hotel Biala Gwiazda ligt op 2,5 km van het centrum van Krakau, Polen. Het centraal station en het busstation liggen op 3 km afstand van Hotel Biala Gwiazda Krakau. Het Biala Gwiazda Hotel Krakau ligt in de buurt van de studentencampus, op 2,3 km van het marktplein. In de buurt van deze accommodatie in Krakau zijn parken en recreatiegebieden, waaronder Jordan Park, Krakowskie Błonia en Las Wolski met de Zoo Garden.

Het gebouw maakt deel uit van de sportfaciliteiten van de voetbalclub Wisła. Een integraal onderdeel van dit sportcomplex is een restaurant, evenals een zwembad, een fitnessruimte en een verscheidenheid aan spabehandelingen, die beschikbaar zijn tegen een toeslag. Andere voorzieningen van dit hotel in Krakau zijn een bar met een uitgebreid menu met drankjes en een pendeldienst naar vele toeristische attracties van Krakau. De dichtstbijzijnde luchthaven is Kraków Balice, op 11 km afstand van dit hotel in Krakau.

Dit hotel in Krakau biedt accommodatie in comfortabele kamers en in een warme en vriendelijke sfeer. In het aanbod van Hotel Biala Gwiazda Krakau zijn eenpersoonskamers, tweepersoonskamers, driepersoonskamers, vierpersoonskamers en studiokamers (2 + 2). Gasten van het Biala Gwiazda Hotel Krakow kunnen gratis gebruikmaken van WiFi en er is gratis parkeergelegenheid. Inchecken bij het Biala Gwiazda Hotel Krakow is vanaf 12.00 uur en uitchecken tot 10.00 uur.

Polen, Krakow, Hotel Biala Gwiazda

Deze accommodatie in Krakow, Polen is geopend gedurende het hele jaar.

Valuta: € Kies

De onderstaande prijzen zijn informatief en bedoeld voor het verblijf van twee personen in het Biala Gwiazda Hotel Krakau, Polen.

Prijzen: Biala Gwiazda Hotel Krakow, Polen

Een Persoon: 24 €

Januari

30 €

Februari

30 €

Maart

30 €

April

30 €

Mei

31 €

Juni

32 €

Juli

34 €

Augustus

34 €

September

32 €

Oktober

31 €

November

30 €

December

30 €

Heeft u accommodatie te huur? Dan kunt u toerisme in uw stad door aanbod en presentatie uw accommodatie op een webpagina zoals deze ( Hotel Biala Gwiazda Krakow, Polen ) :

Bekijk de demo-slider (in 20 foto's) om een GRATIS webpagina te maken voor het huren van woonruimte op het internetportaal: BOBORAZ.COM
Gratis een webpagina maken en ontvang een gratis backlink: GRATIS WEBSITEBOUWER VOOR ACCOMMODATIEVERHUUR BIJ boboraz.com

Krakow,


Krakow, Polen, Biala Gwiazda Hotel

Zie de Locatie van deze Accommodatie in Krakow, Polen op de Google Map

Soort van Renting: Hotel

Naam van de Accommodatie: Biala Gwiazda

Stad: Krakow

Land: Polen Polen

Aantal Kamers in Hotel Biala Gwiazda Krakow, Polen: 26

Huisdieren: Voor een Toeslag en Voorafgaand Aanvraag

Eten Info: Geen Keuken
Boarding Info: Volpension op Aanvraag

Gast Residence Vergoedingen: Ja

Bedrag van Residence Tax: 0

Inschrijfkosten voor Volwassenen: € 0.50 pp
Inschrijfkosten voor Tieners: 0.50 € pp

Verzekeringen per Persoon: 0

ACCOMMODATIE IN KRAKOW & POLEN

Hotel
Aparthotel Central Krakow, Polen Hotel
Hotel
Pensioen Familly Home Krakow, Polen Hotel
Hotel
Hotel Alina Zakopane, Polen Hotel
Hotel
Hotel Atos Warsaw, Polen Hotel
Hotel
Pensioen Wytchnienie Lublin, Polen Hotel
Hotel
Hotel Aramis Warsaw, Polen Hotel
Hotel
Bed & Breakfast Abracadabra Warsaw, Polen Hotel
Hotel
Aparthotel Central Krakow, Polen Hotel
Hotel
Pensioen Familly Home Krakow, Polen Hotel
Hotel
Hotel Alina Zakopane, Polen Hotel
Hotel
Aparthotel Central Krakow, Polen Hotel
Het boeken van deze accommodatie in Krakow, Polen is niet beschikbaar op deze webpagina omdat de eigenaar deze optie niet heeft geselecteerd. Maar er is een promotie van de website Hotel Biala Gwiazda Krakow inclusief contact per e-mail of per telefoon. Bezoek deze website voor meer informatie over prijzen en reserveringen, contactgegevens en speciale aanbiedingen:

Zodra u deze webpagina GRATIS op dit internetportaal heeft aangemaakt, zal er onmiddellijk op bijna alle pagina's van dit portaal worden geadverteerd en kunnen ook worden doorzocht met behulp van het Boboraz-webformulier (interne zoekmachine). Als u uw eigen website heeft en deze hebt gekoppeld aan deze webpagina voor accommodatieverhuur, ontvangt u ook een gratis backlink waarmee u uw webpagina sneller kunt indexeren, organisch verkeer kunt genereren, een merk kunt opbouwen en de domeinautoriteit kunt verbeteren. Dit alles samen leidt als gevolg van de synergetische gezamenlijke actie van deze sleutelfactoren tot een hogere ranking in zoekmachines. Het is beschikbaar Web-Analytics: Aantal Bezoeken en Samenvatting van Statistiek. Bezoek Web Pagina:

Web-Statistieken: Zie Bezochte Pagina'sNeem contact op met de accommodatie Hotel Biala Gwiazda Krakow, Polen per telefoon:

+48 12 633 49 22

Neem contact op met de accommodatie per e-mail:

Uw E-mail:

Geslacht

Naam:

Achternaam:

Telefoon:

Land:

Hoe veel dagen:

Tekst van e-mail:

Hotel

Controleren Code:

Heeft u accommodatie te huur? Dan kunt u toerisme in uw stad door aanbod en presentatie uw accommodatie op een webpagina zoals deze op het internetportaal:

boboraz.com

Zie prototype van een voltooide website: YURTA JURTA FREEDOM, ZZ-ONBEKEND

Als u deze webpagina wilt delen gebruikt u de pictogrammen voor sociale media die onder deze tekst worden weergegeven:

            Share      Share