applShared-getArrayOfLodgingsDiashow-getArrayAsString-NO RECORDS: /var/sentora/hostdata/admin/public_html/boboraz_com/arch/page/2019/smestaj/arrayOfLodgingsYear
Accommodatie in Pezinok, Pensioen Jelen Pezinok, Slowakije Accommodatie, boboraz.com, Pezinok Pensioen, Pensioen Pezinok 
Pezinok, Pezinok, Pezinok, Pezinok, Pezinok, Pezinok, Pezinok, Pezinok,


Web-Statistieken:

Pensioen Jelen Pezinok, Slowakije

Holubyho 59, 902 01 Pezinok, SlowakijePensioen

tel:

Hotel Jelen ligt in het centrum van Pezinok, Slowakije. De dichtstbijzijnde bushalte ligt recht tegenover deze accommodatie in Pezinok, en het centraal station is te voet in 2 minuten te bereiken. De kamers van het Pension Jelen Pezinok zijn voorzien van centrale verwarming en een tuin en zijn uitgerust met alle benodigdheden voor een comfortabel verblijf van hun gasten.

De badkamers met een douche worden gedeeld of privé in deze accommodatie in Pezinok, Slowakije, afhankelijk van de geselecteerde kamercategorie. WiFi is ook beschikbaar in het Jelen Pension Pezinok en is gratis. Er is ook een parkeerplaats bij deze accommodatie in Pezinok die gratis is. Een integraal onderdeel van deze accommodatie in Pezinok is een restaurant waar pizza en internationale gerechten worden geserveerd.

In de buurt van Jelen Pension Pezinok vindt u tal van winkels, cafés en restaurants. De dichtstbijzijnde luchthaven is de internationale luchthaven Štefánika Bratislava, op 14 km afstand van het pension Jelen Pezinok, en de internationale luchthaven Schwechat Wenen ligt op 56 km afstand van deze accommodatie in Pezinok. Inchecken bij Jelen Pension Pezinok is van 14:00 - 20:00 uur en uitchecken om 11:00 uur.

Slowakije, Pezinok, Pensioen Jelen

Deze accommodatie in Pezinok, Slowakije is geopend gedurende het hele jaar.

Valuta: € Kies

De onderstaande prijzen zijn voor een verblijf van één persoon in het Jelen Pension Pezinok en variëren van € 20 - € 28, afhankelijk van het seizoen en de bezetting van deze accommodatie in Pezinok, Slowakije.

Prijzen: Jelen Pensioen Pezinok, Slowakije

Een Persoon: 25 €

Januari

from 20 €

Februari

from 20 €

Maart

from 20 €

April

from 20 €

Mei

from 20 €

Juni

from 20 €

Juli

from 20 €

Augustus

from 20 €

September

from 20 €

Oktober

from 20 €

November

from 20 €

December

from 20 €

Heeft u accommodatie te huur? Dan kunt u toerisme in uw stad door aanbod en presentatie uw accommodatie op een webpagina zoals deze ( Pensioen Jelen Pezinok, Slowakije ) :

Bekijk de demo-slider (in 20 foto's) om een GRATIS webpagina te maken voor het huren van woonruimte op het internetportaal: BOBORAZ.COM
Gratis een webpagina maken en ontvang een gratis backlink: GRATIS WEBSITEBOUWER VOOR ACCOMMODATIEVERHUUR BIJ boboraz.com

Pezinok,


Pezinok, Slowakije, Jelen Pensioen

Zie de Locatie van deze Accommodatie in Pezinok, Slowakije op de Google Map

Soort van Renting: Pensioen

Naam van de Accommodatie: Jelen

Stad: Pezinok

Land: Slowakije Slowakije

Aantal Kamers in Pensioen Jelen Pezinok, Slowakije: 20

Huisdieren: Niet Toegestaan

Eten Info: Geen Keuken
Boarding Info: Volpension op Aanvraag

Gast Residence Vergoedingen: Nee

ACCOMMODATIE IN PEZINOK & SLOWAKIJE

Pensioen
Studio Krcmar Vinosady, Slowakije Pensioen
Pensioen
Verblijf op de Boerderij Dolna Modra, Slowakije Pensioen
Pensioen
Appartementen Elegant Chorvatsky Grob, Slowakije Pensioen
Pensioen
Appartementen U Evy Velky Meder, Slowakije Pensioen
Pensioen
Inn Hviezdna Bratislava, Slowakije Pensioen
Pensioen
Pensioen Kastiely Bratislava, Slowakije Pensioen
Pensioen
Studio Krcmar Vinosady, Slowakije Pensioen
Pensioen
Verblijf op de Boerderij Dolna Modra, Slowakije Pensioen
Pensioen
Appartementen Elegant Chorvatsky Grob, Slowakije Pensioen
Pensioen
Appartementen U Evy Velky Meder, Slowakije Pensioen
Pensioen
Studio Krcmar Vinosady, Slowakije Pensioen
Het boeken van deze accommodatie in Pezinok, Slowakije is niet beschikbaar op deze webpagina omdat de eigenaar deze optie niet heeft geselecteerd. Maar er is een promotie van de website Pensioen Jelen Pezinok inclusief contact per e-mail of per telefoon. Bezoek deze website voor meer informatie over prijzen en reserveringen, contactgegevens en speciale aanbiedingen:

Zodra u deze webpagina GRATIS op dit internetportaal heeft aangemaakt, zal er onmiddellijk op bijna alle pagina's van dit portaal worden geadverteerd en kunnen ook worden doorzocht met behulp van het Boboraz-webformulier (interne zoekmachine). Als u uw eigen website heeft en deze hebt gekoppeld aan deze webpagina voor accommodatieverhuur, ontvangt u ook een gratis backlink waarmee u uw webpagina sneller kunt indexeren, organisch verkeer kunt genereren, een merk kunt opbouwen en de domeinautoriteit kunt verbeteren. Dit alles samen leidt als gevolg van de synergetische gezamenlijke actie van deze sleutelfactoren tot een hogere ranking in zoekmachines. Het is beschikbaar Web-Analytics: Aantal Bezoeken en Samenvatting van Statistiek. Bezoek Web Pagina:

Web-Statistieken: Zie Bezochte Pagina'sNeem contact op met de accommodatie Pensioen Jelen Pezinok, Slowakije per telefoon:

+421 905 976 735

Neem contact op met de accommodatie per e-mail:

Uw E-mail:

Geslacht

Naam:

Achternaam:

Telefoon:

Land:

Hoe veel dagen:

Tekst van e-mail:

Pensioen

Controleren Code:

Heeft u accommodatie te huur? Dan kunt u toerisme in uw stad door aanbod en presentatie uw accommodatie op een webpagina zoals deze op het internetportaal:

boboraz.com

Zie prototype van een voltooide website: YURTA JURTA FREEDOM, ZZ-ONBEKEND

Als u deze webpagina wilt delen gebruikt u de pictogrammen voor sociale media die onder deze tekst worden weergegeven:

            Share      Share